fbpx

Välkommen till Takteam!

Vi gör ditt gamla tak som nytt igen

Det är ekonomiskt, miljövänligt & hållbart

Kontakta oss

 

Betongtak

För att förlänga livslängden på taket och säkerställa att huset ej blir fuktskadat är det viktigt med rätt underhåll. Takpannor av betong bör behandlas vart femtonde år.

Läs mer

Du väljer färgen

Ny färg utan takbyte

Vill du ha samma färg som innan, eller byta till en helt ny variant? Du väljer själv.

Testa färgväljaren

Så går det till Takteams 4 enkla steg

Ångtvättning av takpannor

Anti-algbehandling

Första lagret färg appliceras

Andra lagret färg appliceras

Upp till 10 års garanti

Läs mer

Vi är Takteam

Vi på Takteam är experter på allt som har med tak att göra, bland annat taktvätt, takmålning, takbehandling och fasadtvätt. Det är därför vi erbjuder dessa tjänster och kan leverera med hög kvalité. Vi är aktiva runt om i Sverige, bland annat i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Takteam besitter många års erfarenhet inom takentreprenader med sina välutbildade medarbetare. Vi består av ett 20-tal professionella yrkesmän som utför tjänster inom takentreprenader, högtryckstvätt och måleri. 

Vi vill alltid kunna erbjuda våra kunder prisvärd kvalitet vilket vi säkerställer genom vårt kontinuerliga arbete med kvalitet, effektivetet och miljö. Säkerheten är viktig för oss och vi jobbar utefter en nollvision för arbetsplatsolyckor.

Vi arbetar med väl beprövade rutiner för utbildning, besiktning och genomförande vilket säkerställer att vi som företag överträffar fastighetsägarens förväntningar. Företagets ambition är att växa och bli den självklara aktören i södra Sverige avseende takbehandlingar.

Taktvätt är viktigt för att få bort mossa, alger och lav som är de vanligaste påvxäterna på tak och har flera negativa påföljder. Både mossa och alger hindrar avrinningen från taket och suger upp vätska och binder fukt som kan göra skada på taket. Vi tvättar och rengör hängrennar och stuprör samt byter ut eventuella trasiga takplattor. Vi monterar även lövsilar innan tvätt vid behov så att dräneringen inte täpps igen.