fbpx
Plåttak

Plåttak

Det är få entreprenörer som har det som krävs när det gäller att måla om gamla plåttak och få ett resultat som består. Att måla om ett plåttak kräver noggrannhet, rätt utrustning och stor kunskap. Vi på Takteam är diplomerade rostskyddsmålare och har lång erfarenhet vad gällande renovering av plåttak. Vi jobbar i enlighet med Noxydes föreskrifter som är ett marknadsledande system för ommålning av plåttak. Färgen karakteriseras av dess extrema förmåga att följa rörelserna i byggmaterialet eftersom den är 200% elastisk. Färgen är klassificerad enligt C5-M vilket är den högsta klassningen gällande rostskydd.

Hållbarheten för en Noxyde-beläggning kan beräknas till 15-25 års tid beroende på objektets geografiska placering.

Kontakta oss för kostnadsfri besiktning

  • 1. Vi vattenblästrar taket med ett tryck på 500 bar. Detta för att säkerställa att all gammal färg med dålig vidhäftning avlägsnas.
  • 2. Vi besiktigar taket så att det är rent och kontrollerar om några reparationer i plåten behöver genomföras innan målningsarbetet påbörjas.
  • 3. Vi applicerar första lagret av Noxyde 175 my med färgspruta. Nu har taket fått sitt första lager färg som garanterar färgens vidhäftning mot taket.
  • 4. Vi applicerar andra lagret av Noxyde 175 my med färgspruta. Nu är taket färdigbehandlat och har fått ett skydd som kommer hålla under många år framöver.

Upp till 10 års garanti

Läs mer