Taktvätt och takbehandlingar för bostadsrättsföreningar BRF

Öka takets livslängd och höj värdet på er bostadsrättsförening.

Boka kostnadsfri besiktning av taket

Fördelar med rengöring och takbehandlingar

Att regelbundet tvätta taket på fastigheten i en bostadsrättsförening är en fördel för alla. Genom att investera i taktvätt och andra typer av takbehandlingar kan du undvika att behöva byta ut hela taket, vilket sparar pengar på lång sikt. Genom att anlita professionella experter för taktvätt och applicering av skyddande taktvättmedel kan du få bort mossbeläggningar och annan växtlighet som kan orsaka skador på taket. Takteam använder skonsamma taktvättmedel från Isonit för att minimera miljöpåverkan och är utbildade och auktoriserade Grön-Fri Proffs Entreprenörer.

  • Öka takets livslängd
  • Höj värdet på din bostadsrättsförening
  • Spara pengar genom underhåll

Så fungerar det

  • Rengöring av taket
  • Översyn av tak
  • Ytbehandling appliceras

Läs mer om hur taktvätt och takbehandlingar går till

Regelbundet underhåll av taket – Spara pengar

Genom att tvätta taket på fastigheten i en bostadsrättsförening kan man spara pengar på flera sätt. En regelbunden taktvätt avlägsnar all typ av växtlighet från taket, inklusive mossa på takpannorna som skonsamt spolas bort för att ge ett rent tak. Genom att hålla taket rent och fritt från alger, mossor och andra organiska material, kan man förhindra skador som kan förkorta takets livslängd och därmed undvika kostsamma reparationer i framtiden. Dessutom kan en ren takyta reflektera bort solstrålningen vilket kan minska uppvärmningskostnaderna och därmed bidra till lägre energiförbrukning i fastigheten.

Regelbunden takrengöring är en kostnadseffektiv investering för bostadsrättsföreningen för att förlänga takets livslängd och minska underhållskostnaderna över tid.