Antialgbehandling

Utför en anti-alg behandling på ditt tak för att säkerställa att det är i gott skick. Takteam utför effektivt behandlingen som tar död på all växtlighet på taket och skapar en skyddande yta som motverkar att växtlighet bildas under många år. Varmt välkommen att kontakta Takteam redan idag för en kostnadsfri besiktning.

 

Ta bort alger från tak

Det finns flera typer av material att använda vid en algbehandling. Vilken behandling vi väljer till din fastighet beror på takets material. Under besiktningen går vi igenom taket och säkerställer att det är helt inför en behandling. Sedan kan anti-alg behandlingen genomföras. Som auktoriserad Grön-Fri proffs entreprenör arbetar vi på ett miljömedvetet sätt och alltid med säkerheten i främsta rummet.

Syftet med anti-alg behandling

En anti-alg behandling syftar till att döda all befintlig påväxt på taket. Taket blir då neutraliserat och väder och vind får sköta sitt jobb. Inom ett år kommer då taket att vara helt rent från alger och mossa. Alger och mossa både binder upp vatten och hindrar det från att rinna av. Vatten som blir kvar på taket kan i förlängningen orsaka skador. Få ett välmående tak som dessutom ser fräscht ut genom en korrekt utförd anti-alg behandling.