Så går det till

Takteam har ett team av erfarna och professionella medarbetare som levererar högkvalitativt arbete till ett bra pris. Vi prioriterar alltid kvalitet, effektivitet och miljö.

Takteams 4 enkla steg

1. Tvätt & Noggrann rengöring i 4 steg

Vi tvättar dina takpannor noggrant och skonsamt i 4 steg.

Genom att använda högtryck i kombination med vår effektiva rengöringsvagn/disk så tvättar vi pannorna på ett skonsamt och säkert sätt. Operatören ställer manuellt in tryck anpassat efter takets förutsättningar och smutsighetsgrad.

  • Steg 1, med en specialanpassad tvättvagn/disk.
  • Steg 2, vi går igenom taket manuellt med vårt takmunstycke.
  • Steg 3, noggrann avsköljning.
  • Steg 4, antimoss/algbehandling.

2. Anti-algbehandling

För att skapa optimala förutsättningar inför målningen är det väldigt viktigt att döda rotbildningen från påväxt som sitter i pannornas porer och skarvar. Därför anti-algbehandlar vi takpannorna och förhindrar på så sätt att mossa och alger börjar gro på nytt

3. Första lagret färg

Första lagret Isonit, 100% ren akrylat, blandar vi med ca 10% vatten. Blandningen ökar viskositeten och möjliggör att färgen kan tränga djupt ner i takpannan och försegla pannornas porer. Nu är pannan tät och vi har givit bästa förutsättningar för nästa lager färg att bilda ett tjockt och jämnt ytskikt. En grundpelare för ett lyckat slutresultat

4. Andra lagret färg

Andra lagret Isonit, 100% ren akrylat, appliceras jämnt över ytan och bygger ett tjockt skyddande ytskikt. En optimerad mängd vax/glansmedel finns naturligt i vår produkt vilket säkerställer att mossa, alger och andra föroreningar har svårt att fästa på ytan. Vattnet pärlar sig på takpannans nya slityta och dina takpannor är nu som nya igen.