Trygghetsavtal

Att ta hand om och vårda ett tak kräver kunskap och bra produkter. Takteam är experter inom området och vi vet hur tak av olika material vårdas på bästa sätt. Tak kan tvättas, målas och underhållas för att livslängden ska öka avsevärt. På Takteam vill vi att fastighetsägandet ska vara så enkelt som möjligt för dig. Därför erbjuder vi tjänsten trygghetsavtal för tak. En service för taket som kommer med både bekvämlighet och förlängd garantitid. Kontakta oss redan idag så kan vi berätta mer.

Utökad garantitid

Vid genomförd behandling på tak lämnar vi fem års garanti på beläggningen. När du tecknar serviceavtal för tak dubblar vi garantitiden från fem år till tio år! Garantin kan förlängas eftersom Takteam kommer att utföra löpande service och underhåll på taket under denna period. Då kan skador upptäcks i tid och taket vårdas på bästa sätt. Med ett serviceavtal för tak behöver fastighetsägare aldrig själva klättra upp på taket, utan Takteam sköter hela underhållet.

Under en service går vi igenom taket ordentligt. Stormar och blåst kan ha fått takpannor att flytta på sig och skadat infästningar. Det finns då risk för att vatten kan leta sig in under taket. En annan viktigt sak är att rensa hängrännor och stuprör från löv. Om det är stopp kan inte vatten rinna av på ett korrekt sätt utan riskerar att bli kvar på taket och orsaka skador. Allt detta är grundläggande underhåll som ingår i ett trygghetsavtal för tak. Vatten som blir kvar på taket skapar dessutom en våt miljö som ökar risken för mossa och annat.

Service för taket

Väljer du att teckna serviceavtal ingår en rad punkter vid varje servicekontroll. Ta del av dessa nedan:

  • Vi byter trasiga takpannor vid behov
  • Vi kapar och anpassar takpannorna efter konstruktionen
  • Vi inspekterar nocktätningen
  • Vi anti-alg behandlar ditt tak mot påväxt vid behov
  • Vi rensar hängrännor från löv och grenar
  • Vi tillhandahåller extra färg, upp till tre liter, vid behov

På Takteam har vi lång erfarenhet av tak och vet som är viktigt att gå igenom och ha koll på. Genom att hela tiden ha ett löpande underhåll och vårda taket innan det uppstår skador. Att ta hand om taket löpande ger ett välmående tak. Det minskar risken för större skador på taket och gör att det kommer hålla mycket längre. Ge taket den vård och omsorg som det förtjänar med ett kvalitativt serviceavtal för tak.