Om oss

Takteam består av ett 20-tal professionella medarbetare som utför tjänster inom takentreprenader, högtryckstvätt och måleri. Många års erfarenhet har gett oss bred kunskap i hur tak och fasad ska vårdas på bästa sätt. För att ständigt hålla oss uppdaterade har vi löpande utbildningar och fortsätter att uppdatera våra kunskaper. Välkommen att kontakta oss redan idag för att få mer information.

 

Kvalitet och säkerhet

Vi arbetar efter att alltid kunna erbjuda prisvärd kvalitet till varje kund. Det sker alltid med säkerheten i fokus då vi strävar efter nollvision för arbetsplatsolyckor. Arbetet sker kontinuerligt med fokus på kvalitet, effektivitet och miljö. Genom tydliga rutiner som är väl inarbetade utför vi varje moment på ett korrekt sätt varje gång. Med miljövänliga produkter vill vi göra skillnad. Därför är vi Grön-Fri Proffs Entreprenör som ett steg i vårt miljöarbete.

Överträffa dina förväntningar

Ett av de mål vi arbetar utifrån är att överträffa varje fastighetsägares förväntningar. Att alltid leverera på topp leder till nöjda kunder och företaget kan fortsätta växa. Takteams ambition är att växa och bli den självklara aktören i Sverige avseende takbehandlingar. Vi arbetar med att utföra ett kvalitativt arbete där varje tak och fasad som behandlas ska ha ett perfekt resultat.

 

Våra kontor