Takbehandlingar – Papptak

Papptak är ett populärt alternativ bland fastighetsägare. Ett tak som är enkelt att lägga och håller i många år – om du sköter om och underhåller det på rätt sätt! Takteam tar hand om papptak med rätt behandling för att det ska må bra. Både då det kommer till att tvätta och reparera papptak på ett skonsamt sätt. För mer information är du välkommen att kontakta våra välutbildade takvårdsexperter och boka in en kostnadsfri besiktning.

Tvätta papptak

Ett papptak är vanligen utsatt för mycket påväxt som över tid kan orsaka skador, samtidigt som det snabbar på åldrandet och i det långa loppet kan läckage uppstå. Vi utför en effektiv anti-alg behandling som minskar risken för allt detta. Behandlingen dödar rotbildning från all form av påväxt på taket vilket säkerställer ett rent tak under lång tid. Behandlingen sker i två steg:

  1. Anti-alg behandling av papptak för att döda rotbildningen från alger, mossa och annan påväxt.
  2. Påväxten kommer efter behandlingen att försvinna med hjälp av väder och vind inom 3–6 månader.

Därefter har du ett välmående tak som kommer att fortsätta skydda din fastighet under många år framåt.

Renovera papptak

Under en papptak behandling går vi igenom ditt papptak och säkerställer att det är i gott skick. Finns det behov av att renovera papptaket hjälper vi till med det arbetet. Att vårda och ta hand om ditt tak över tid är väl investerade pengar som lönar sig. Ett papptak som är helt och mår bra skyddar din fastighet från väder och vind under hela året.