Takbehandlingar

Takteam utför ett brett utbud av tjänster inom takbehandlingar för olika sorters tak. På en fastighet har taket en viktig uppgift att skydda fukt och väta från att tränga in. Genom att ta hand om och vårda taket kommer det att fortsätta må bra och göra sitt jobb. Att exempelvis utföra en taktvätt kan dessutom ge ett snyggare estetiskt intryck.

Behandla tak på rätt sätt

Vilket material ett tak är tillverkat avgör också hur en takbehandling ska gå till. Ett papptak och plåttak är i behov av olika insatser. Som experter på tak kan Takteam snabbt göra en bedömning och behandla taket på rätt sätt.

Taktvätt
– Avlägsna mossa, alger och lav som har fått fäste på taket. De både hindrar avrinning samtidigt som det suger upp vätska och binder fukt. Resultatet kan bli skador på taket och vatten som tränger ner i fastigheten.
Anti-alg behandling
– All befintlig påväxt på taket dör och taket blir helt rent från alger och mossa inom ett år. Takteam är utbildad och auktoriserad Grön-Fri Proffs Entreprenör som ett steg i vårt miljöarbete.
Fasadtvätt
– Fasaden tvättas med ultrarent vatten. Det är helt fritt från salt, kalk och mineraler vilket effektivt avlägsnar alger, sot och fett. Ger en riktigt ren fasad på ett skonsamt sätt.
Trygghetsavtal
– Ett löpande serviceavtal där vi varje år besiktigar och gör en översyn på taket. Genom att löpande se över taket kan en skadad plåt upptäckas i tid och förhindra att mer omfattande skador uppstår.
Takbehandlingar
– Vårda och ta hand om taket. Vilken typ av behandling som är lämplig beror på typ av tak. Vi utför takbehandlingar på följande tak:

Vi rekommenderar gärna vilken typ av behandling som vi anser är lämplig. Under en behandling går vi även igenom taket och gör en översyn. Allt för att din fastighet ska ha ett välmående tak som står emot alla utmaningar som vädret utsätter det för.

Anlita Takteam

Varför ska du välja Takteam att utföra takbehandlingar? Vi har ett team av professionella medarbetare som med lång erfarenhet kommer att utföra ett kvalitativt arbete varje gång till ett bra pris. Fokus ligger alltid på kvalitet, effektivitet och miljö. När du anlitar oss tar vi hand om din fastighet på bästa sätt och ger taket vad det förtjänar och du som fastighetsägare kan känna dig trygg i att taket är omhändertaget.