Halmstad

Tak utsätts dagligen för utmaningar. Det blåser, regnar och löv letar sig ner i stuprännor. För att taket ska bibehålla ett gott skick och må bra över tid är det viktigt att löpande utföra underhåll. Takteam i Göteborg och Halmstad hjälper fastighetsägare att utföra taktvätt med gott resultat varje gång. Kontakta oss redan idag för att boka in en kostnadsfri besiktning!

Ett rent tak

Under årens lopp kommer taket att utsättas för påväxt. Påväxt kan bestå av mossa, alger och lavar som trivs i fuktiga miljöer. Dessa suger åt sig och behåller vatten samtidigt som blockerar avrinning från taket. Därför är det viktigt att genom taktvätt i Halmstad avlägsna all typ av påväxt. Vi har lång erfarenhet av att få tak och må riktigt bra.

Ta hand om taket

Om taket inte är tätt finns det risk för att vatten tränger in och orsakar fukt- och vattenskador på fastigheten. Att istället löpande anlita för taktvätt i Göteborg är en bra investering. Ta hand om taket på bästa sätt och förläng på så sätt dess livslängd avsevärt. Vi arbetar med miljövänliga produkter och har tydliga rutiner för varje arbetsmoment – från den kostnadsfria besiktningen till varje moment vid en taktvätt.

Besöksadress

Tre Hjärtans väg 2
302 41 Halmstad

Telefon

035 - 22 75 77