Malmö

Ge fastighetens tak ett lyft genom att anlita Takteam i Malmö. Vid en taktvätt avlägsnas all påväxt och taket får ett vackrare utseende. Efter en utförd behandling mår taket bättre och kommer fortsätta att utgöra ett gott skydd. Vi har lång erfarenhet inom området och arbetar för att alltid överträffa kundernas förväntningar.

Miljövänlig taktvätt

Vi tycker att miljön är viktig och arbetar aktivt med frågan. Som ett steg i detta är vi nu auktoriserad Grön-Fri Proffs Entreprenör och använder miljövänliga alternativ vid taktvätt i Skåne. Exakt vilken metod eller vilket medel som används beror på typ av tak. Varje metod är framtagen för respektive material som papp, tegel eller plåt. Allt för att taket ska vara rent och vatten kunna rinna av utan problem.

Kostnadsfri besiktning

Det första steget är alltid en kostnadsfri besiktning. En översyn av taket är viktigt för och säkerställa det inte finns några skador. I så fall kan vi hjälpa till att reparera dessa skador innan en taktvätt i Malmö äger rum. Efter utförd behandling kommer taket att ha en skyddande hinna som står emot väder och vind under många år. Takteam hjälper fastighetsägare att förlänga livstiden på taket och se till att det mår bra!

Besöksadress

Gyllerogatan 2
233 51 Svedala

Telefon

040 - 22 37 78