Kalmar

Låt Takteam utföra taktvätt i Kalmar med omnejd. De duktiga medarbetarna finns till hands och utför arbete i hela regionen. Det första steget vi din intresse av taktvätt eller takbehandling är alltid en kostnadsfri besiktning. Kontakta oss via mail eller på telefon 0480 – 36 36 88 för mer information.

Vårda fastighetens tak

En fastighet behöver ett välmående tak som skyddar året runt. Att underhålla och ta hand om taket innebär främst två saker. Först och främst kontrollera att det inte finns några skador. Höststormar kan göra så att takplattor flyttar på sig och risken finns att vatten tränger in. Det andra är att med jämna mellanrum tvätta av och avlägsna beläggningar från taket. Beläggningar kan vara exempelvis mossa och alger som har börjat bildas.

Takteam i Kalmar

Det finns bra hjälp att få – anlita Takteam i Kalmar. Ett professionellt företag som alltid levererar perfekt resultat. Miljöarbete är ett av våra främsta områden. Vi arbetar aktivt med miljövänliga produkter som är skonsam för både naturen och fastigheten. Vilken metod vi väljer att använda oss av beror på takets material. Exempelvis skiljer det sig åt hur vi behandlar ett papptak och ett plåttak. Oavsett typ av tak är fastigheten i goda händer hos Takteam.

Besöksadress

Dokumentvägen 61
394 70 Kalmar

Telefon

0480 - 36 36 88