Linköping

Låt Takteam utföra taktvätt i Linköping med omnejd. De duktiga medarbetarna finns till hands och utför arbete i hela regionen. Det första steget vi din intresse av taktvätt eller takbehandling är alltid en kostnadsfri besiktning. Kontakta oss via mail eller på telefon 011-577 02 för mer information.

Vårda fastighetens tak

En fastighet behöver ett välmående tak som skyddar året runt. Att underhålla och ta hand om taket innebär främst två saker. Först och främst kontrollera att det inte finns några skador. Höststormar kan göra så att takplattor flyttar på sig och risken finns att vatten tränger in. Det andra är att med jämna mellanrum tvätta av och avlägsna beläggningar från taket. Beläggningar kan vara exempelvis mossa och alger som har börjat bildas.

Takteam i Linköping

Det finns bra hjälp att få – anlita Takteam i Linköping. Ett professionellt företag som alltid levererar perfekt resultat. Miljöarbete är ett av våra främsta områden. Vi arbetar aktivt med miljövänliga produkter som är skonsam för både naturen och fastigheten. Vilken metod vi väljer att använda oss av beror på takets material. Exempelvis skiljer det sig åt hur vi behandlar ett papptak och ett plåttak. Oavsett typ av tak är fastigheten i goda händer hos Takteam.

Besöksadress

Nyckelgatan 9c
589 41 Linköping

Telefon

011-577 02