Karlskrona

Ha ett tak som mår bra och fortsätter att skydda fastigheten år efter år. En taktvätt avlägsnar alger, mossa och lav som kan ha börjat att växa på taket. Ett rent tak låter vattnet rinna av på ett korrekt sätt och risken för vatten- och fuktskador minskar drastiskt. Låt Takteam i Karlskrona hjälpa till att ge fastigheten ett skinande tak. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Kostnadsfri besiktning

Inför en taktvätt i Blekinge börjar vi alltid med en kostnadsfri besiktning. Under besiktningen gör vi en noggrann genomgång av taket för att få en bedömning av dess skick. Vi kommer sedan med förslag om eventuella åtgärder som krävs innan det går att genomföra en taktvätt i Karlskrona. Under arbetet har vi fokus på säkerhet och miljöarbete. Tydliga rutiner skapar dessutom ett effektivt arbetssätt, vilket skapar ett bra resultat varje gång.

Ett rent tak

Vid en taktvätt behandlas och rengörs taket på ett skonsamt sätt. Behandlingen dödar all rotbildning från exempelvis mossa. När taket sedan är rent finns det möjlighet att skapa en skyddande yta på exempelvis tegelpannor. Då kommer väder och vind att slita på ytan istället för tegelpannorna. Exakt metod väljs utifrån vilket material fastighetens tak är tillverkat i.

 

Besöksadress

Kockumsvägen 62
372 50 Kallinge

Telefon

0455 - 430 30